понеделник, 26 декември 2016 г.

РОМАНЪТ „АКО УТРОТО НАСТЪПИ” от СИДНИ ШЕЛДЪН"



Когато споменавам името на американския писател Сидни Шелдън у мен  се раждат чувства  на възхищение и почит към този велик майстор  на словото, повествованието и съспенса, включително и на бестселърите. 
Със своето съвършенство като автор, той се задържа на последното ниво с писменото  си  слово сред класациите  в продължение на 60 години.
Романът „Ако утрото настъпи” е вълнуващ, изпълнен с интриги и напрежение. На фона на сюжета и повествованието изпъква образът на изящната и интелигентна млада жена – Трейси Уитни.  Поради нелепи обстоятелства красавицата попада в затвора чрез фалшиво обвинение.  По време на пребиваването зад решетките, тя е свидетел всевъзможни античовешки и аморални отношения в женския затвор, включително и сексуални извращения. Преживяните обрати на които е подложена, вместо да съсипят живота ù, и да я смачкат, амбицират волята и желанието да промени съдбата си в нейна полза, с цел да окраси житието си като розова градина.
Въпреки жестоките и коварни събития, на които попада, тя успява да ги преодолее благодарение на силната си воля и амбиция за красиво бъдеще. 
За Трейси Уитни краят на тегобите дава старт за нов и по-красив живот. 
Романът „Ако утрото настъпи”  с  оригиналния  си сюжет и повес-твование,  и  със изискан  стил  е блестяща  книга, която  се чете с удо-
волствие, до последния абзац. 
Прочетете този прекрасен и вълнуващ роман, изграден с изключи-телен стил и образност. 

   
 
Рецензент: Николай Пеняшки – Плашков 
         25.11. 2016 г. ; 17:57 ч.
                                 гр.Добрич

            

Няма коментари: